Bejelentkezés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

A Pécs Városi Bélyeggyűjtő Kör nevében köszöntöm honlapunk látogatóit!

"A bélyeg felragasztható halhatatlanság."
Márai Sándor

Bélyeggyűjtő körünk 1919 óta működik, a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének (a MABÉOSZ-nak) az 1952-es megalakulása óta vagyunk tagjai, jelenleg mint a MABÉOSZ 419. számú bázisköre működünk. Az utóbbi években több kritikát is kaptunk, hogy alig lehet bennünket megtalálni. A honlap létrehozásával reméljük, hogy a bélyeggyűjtés iránt érdeklődők könnyebben elérnek bennünket!

Díjtalanul látogatható összejöveteleinket a Pécs, Laskó u. 12. szám alatt vasárnaponként 08.00 - 11.00 között tartjuk. Az összejövetelek időpontjairól külön lista található honlapunkon. 2019. áprilisától a szokásos heti vasárnapi találkozók mellett, ezeket kiegészítve, további lehetőséget biztosítunk minden hónap (kivéve augusztus) első és második szerdáján, 17:00-19:00 közti időben is az összejövetelekre. 

A bélyeg csere és újdonság árusítás mellett negyedévente egy tagunk előadást tart gyűjtési területéről.

A Magyar Posta Zrt. által kibocsátott újdonságokat itt érheti el!

Bélyeg értékbecslést e-mailen vagy telefonon keresztül a legtöbb esetben lehetetlen adni, látni kell a tárgyakat ahhoz, hogy megfelelően meg lehessen ítélni azok értékét. Ha bizonytalan, vagy akár csak érdeklődik bélyeggyűjteménye értékében, készséggel segítunk ehhez támpontot adni.Keressenek minket bizalommal!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, régi és új gyűjtőtársat!

dr. Bodor Mihály
a Pécs Városi Bélyeggyűjtő Kör elnöke

dr. Bodor Mihály

magyar